Blog

Gode råd til hvad pakkelegsgaven kan indeholde

Pakkeleg er en hyggelig aktivitet, som man kan lege med familien eller med vennerne omkring julen. Det hele handler om at have en pakke foran sig, når tiden løber ud. Det kræver ofte, at man har været ude og købe en masse gaver, hvilket godt kan blive svært, hvis man ikke har så mange idéer.

Læs videre “Gode råd til hvad pakkelegsgaven kan indeholde”

3 gode ideer til praktiske og sjove pakkelegsgaver

En af de hyggeligste juletraditioner er nok pakkeleg. Der er form for opvarmning til julegavegivningen der foregår juleaften. Pakkeleg bliver spillet af både venner, klassekammerater, familier, naboer, kollegaer og alle andre danskere derimellem. Og af god grund.

Læs videre “3 gode ideer til praktiske og sjove pakkelegsgaver”

Pakkelegsgaver til unge mennesker

Når der skal leges pakkeleg, er der rigtig mange, der godt kan lide at medbringe nogle gaver, som er specielt tiltænkt nogle af deltagere. Hvis du også godt kan lide at gøre dette, ved du sikkert også godt hvor svært det til tider kan være at finde på pakkelegsgaver, som unge mennesker synes er sjove.

Læs videre “Pakkelegsgaver til unge mennesker”

Tips og sjove ideer til den perfekte pakkeleg

Julen er hjerternes fest. Der skal smiles, hygges og vi skal huske på hinanden og at værdsætte hinanden. Det er tiden, hvor vi samles og laver sjove aktiviteter. En af de aktiviteter, som går igen i mange hjem, er pakkeleg. Selvom der sjældent er tale om særlig værdifulde gaver, så er der et eller andet spændende og sjovt ved pakkeleg, som får selv de voksne op af stolene.

Læs videre “Tips og sjove ideer til den perfekte pakkeleg”

10 gode ideer til pakkelegsgaver

Vi kender nok alle til det, stressen over at slå en sekser, og rive gaverne fra hinanden. Det er en fast tradition hos rigtigt mange danskere, at spille pakkeleg til julefrokoster, juleaften eller i løbet af juledagene. Det er altid meget forskelligt, hvilke gaver som bliver lagt i puljen. Nogle giver super gode gaver, og andre nøjes med at pakke en toiletrulle ind i en stor papkasse. Det kan derfor være super nederen at spille pakkeleg hvis man som den eneste ender op med lortegaven. Det er heller ikke sjovt, hvis man som en af de eneste kommer med gode gaver, og derfor går efter sine egene gaver. Læs videre “10 gode ideer til pakkelegsgaver”

Frække gaver til pakkelegen

Skal der rafles om pakkegaverne mellem dig og dine venner – eller måske mellem dig og din kæreste, kan det være sjovt at finde på lidt ekstra frække pakkelege, der får fantasierne til at flyve. Julen er som bekendt hjerternes tid, og har du og dine venner besluttet jer for at gøre julen ekstra sexet, så har vi fundet de perfekte gaver til jeres pakkeleg. Læs videre “Frække gaver til pakkelegen”

Pakkelegsregler for børn og voksne

Det er svært at komme uden om pakkelegen og raflebægrene, når julefrokosterne først står for døren. Pakkelegen er en sjov juletradition, der får latteren, stemningen og spændingen til at stige – hvis I da bare er enige om reglerne! Der findes ingen officielle pakkelegsregler, men vi har alligevel forsøgt at samle de mest gængse regler og sjove alternativer til den klassiske pakkeleg. Læs videre “Pakkelegsregler for børn og voksne”