Blog

Tips og sjove ideer til den perfekte pakkeleg

Julen er hjerternes fest. Der skal smiles, hygges og vi skal huske på hinanden og at værdsætte hinanden. Det er tiden, hvor vi samles og laver sjove aktiviteter. En af de aktiviteter, som går igen i mange hjem, er pakkeleg. Selvom der sjældent er tale om særlig værdifulde gaver, så er der et eller andet spændende og sjovt ved pakkeleg, som får selv de voksne op af stolene.

Læs videre “Tips og sjove ideer til den perfekte pakkeleg”

10 gode ideer til pakkelegsgaver

Vi kender nok alle til det, stressen over at slå en sekser, og rive gaverne fra hinanden. Det er en fast tradition hos rigtigt mange danskere, at spille pakkeleg til julefrokoster, juleaften eller i løbet af juledagene. Det er altid meget forskelligt, hvilke gaver som bliver lagt i puljen. Nogle giver super gode gaver, og andre nøjes med at pakke en toiletrulle ind i en stor papkasse. Det kan derfor være super nederen at spille pakkeleg hvis man som den eneste ender op med lortegaven. Det er heller ikke sjovt, hvis man som en af de eneste kommer med gode gaver, og derfor går efter sine egene gaver. Læs videre “10 gode ideer til pakkelegsgaver”

Pakkelegsregler for børn og voksne

Det er svært at komme uden om pakkelegen og raflebægrene, når julefrokosterne først står for døren. Pakkelegen er en sjov juletradition, der får latteren, stemningen og spændingen til at stige – hvis I da bare er enige om reglerne! Der findes ingen officielle pakkelegsregler, men vi har alligevel forsøgt at samle de mest gængse regler og sjove alternativer til den klassiske pakkeleg. Læs videre “Pakkelegsregler for børn og voksne”