3 gode ideer til praktiske og sjove pakkelegsgaver

Slik

En af de hyggeligste juletraditioner er nok pakkeleg. Der er form for opvarmning til julegavegivningen der foregår juleaften. Pakkeleg bliver spillet af både venner, klassekammerater, familier, naboer, kollegaer og alle andre danskere derimellem. Og af god grund.

Det er et hyggeligt spil der handler om både tilfældigheder og generøsitet og det er så nemt at selv de mindste kan være med.

Den sværeste del af pakkelegen er nok selve forberedelsen, når det handler om at finde frem til den helt perfekte pakkeleg. I denne artikel kan du heldigvis finde frem til 3 gode ideer til både praktiske og sjove pakkelegsgaver.
Først og fremmest skal det handle om gaver, der passer perfekt til julen.

1. En gave lige til julen

Leger du pakkeleg er julen højst sandsynligt lige om hjørnet, så at finde en gave der er praktisk til højtiden, er noget alle vil kunne blive glade for. Et godt bud på hvad alle har brug for op til julen, kunne være en juletræsfod.

Den er grundlaget for ethvert godt juletræ og en nødvendighed i alle hjem. Også vil tyngden helt sikkert gøre den mystiske gave populær på pakkelegsbordet. Leder du efter en juletræsfod til en rimelig pris, så tjek på pixo.dk.

2. Den gode gamle snyder

Der er et gammelt trick i pakkeleg som du helt sikkert har oplevet, hvis ikke du selv allerede har taget del i det.

Store pakker har altid været populære ved pakekelegsbordet og på grund af dette er det et kendt trick at pakke små gaver ind i kæmpe kasser for at snyde de andre gæster omkring bordet til at slås om noget der måske ikke er helt så imponerende.

Så køb en nissehue på et hårbånd eller noget andet fjollet, fyld et papkasse med avispapir, placer gaven på bunden og pak papkassen rigtig fint ind og få den virkelig til at se indbydende ud.

Så kan du se frem til en masse sjov med at se folk hive pakken frem og tilbage og gætte en hel del forkert omkring hvad gaven dog skulle gemme på.

3. Red den med slik

Er du helt på bar bund eller er der måske kun nogle få timer til pakkelegen begynder og har du endnu ikke en gave, er der én ting der aldrig slår fejl. Slik kan alle lide.

Og det er nemmere hurtigt at smutte ned i det nærmeste supermarked og købe noget chokolade, end at skulle til at lede byen igennem efter en eller anden helt fantastisk pakkelegsgave du ikke engang helt ved hvad er.

Selvom det kan virke som en ’nem’ gave, så er det trodsalt en gave du ikke ved hvem ender med at få, så det er trodsalt svært at gøre super personlig. Og så er slik jo som sagt noget som alle kan sætte pris på.