Tips og sjove ideer til den perfekte pakkeleg

Små gaver

Julen er hjerternes fest. Der skal smiles, hygges og vi skal huske på hinanden og at værdsætte hinanden. Det er tiden, hvor vi samles og laver sjove aktiviteter. En af de aktiviteter, som går igen i mange hjem, er pakkeleg. Selvom der sjældent er tale om særlig værdifulde gaver, så er der et eller andet spændende og sjovt ved pakkeleg, som får selv de voksne op af stolene.

Alle er vilde efter at få den pænest indpakkede, den største eller mest indbydende pakke på bordet. Spørgsmålet er blot – er det en snydepakke eller en god fangst? Hvis du er løbet lidt tør for idéer til den kommende pakkeleg, så er du langt fra den eneste. Man vil jo gerne både finde noget fedt, lækkert og så noget hylende morsomt. Her har vi samlet noget inspiration til, hvordan du kan gøre pakkelegen lidt sjovere. Du kan også gå ind på dette link og få mere inspiration til familieaktiviteterne.

Den perfekte snydegave

Dem skal der bare være nogle af på bordet. Der er ikke noget sjovere end at se, når familien kæmper ihærdigt om en gave, som man ved, er en snydegave. Og endnu bedre er det, når den bliver pakket op, og alle skriger af grin. Men hvad er en snydegave? Det behøver ikke at være noget ubrugeligt, men det kan det være. Det kunne eksempelvis være en mursten, en tom køkkenrulle eller lignende. Man kan også kombinere snydegaven med noget brugbart såsom en toiletrulle, en toiletbørste, sæbe, en opvaskebørste, eller noget, som er almindeligt i husstanden, men som man ikke lige forbinder med en gave.

Den frække gave

Det er nok noget, man lige skal afstemme i forhold til, hvem man skal lave pakkeleg sammen med. Det er ikke sikkert, at oldemor Olga vil finde det så passende, men er det et åbensindet selskab, så kan der være meget sjov i det. En fræk gave kunne være kondomer, noget frækt undertøj, en fjer eller andre ting til de erotiske aftener.

Den lækre gave

Det er noget af det, som de fleste håber på, når de er med i pakkeleg. Man vil gerne vinde den lækre Toblerone eller pose med lakridser. Man skal dog også passe på, da lige formen fra Toblerone tit bruges til snydepakker!

Den søde eller sjove genstand

Noget mindeværdigt kunne være noget julepynt, som passer til højtiden og vil knytte et minde til sig de mange efterfølgende julemåneder. Det kunne også være et lille gavekort eller en sjov pyntegenstand.

Pak pakkerne ind på sjove måder

Man kan gøre alt muligt ved de mange pakker. Pak dem ind i mange lag papir, så de tager 100 år at åbne, pak dem ind i adskillige kasser, så en pakke Gajol er på størrelse med en flyttekasse eller læg en tung mursten i pakken, så det virker som om, at der er meget i en.