Gode råd til hvad pakkelegsgaven kan indeholde

Emoji pude

Pakkeleg er en hyggelig aktivitet, som man kan lege med familien eller med vennerne omkring julen. Det hele handler om at have en pakke foran sig, når tiden løber ud. Det kræver ofte, at man har været ude og købe en masse gaver, hvilket godt kan blive svært, hvis man ikke har så mange idéer.

Heldigvis kan du finde inspiration til pakkelegsgaver lige her. Det er ikke særlig svært, hvis du holder dig til de idéer, som du ved, vil blive en succes blandt de andre. Og hvad er sjovere end et par emoji puder?

Køb emoji puder i alle varianter

Emojis er et kæmpe hit i dag, så hvorfor ikke inkludere dem i din pakkeleg. Med emoji puder vil dine venner eller din familie ikke kun blive glædeligt overrasket, men de vil også synes, at de er sjove. De er nemlig også brugbare, så det vil ikke være endnu en ligegyldig ting, som man ender med at smide ud dagen efter.

Du kan virkelig gøre pakkelegen underholdende med sjove emoji puder. De findes nemlig i mange forskellige varianter, så du kan gøre det lidt mere interessant. Du kan prøve at pakke en abe emoji ind i gavepapir og se, hvordan de andre reagerer. Eller giv dem et godt grin med poop emoji puder.

Hvis der er en af dine venner, som du godt kan lide, kan du prøve at pakke den emoji, der kysser, ind i papir og håbe, at det er den rigtige person, der får den. Du kan også prøve med grine eller cool emojipuderne.

Køb emojiudstyr i alle former

Udover emojipuder, kan du også prøve at købe nogle andre ting. Hvis du gerne vil holde dig til temaet, kan du også finde andre genstande, der har emoji ansigter på sig. Du kan købe billige telefoncovers, eller måske nogle klistermærker.

Der findes også en masse andre små gadgets med de sjove smileyer på. Du kan finde opladere, USB-stik eller opladere samt trøjer. Men hvis du gerne vil være på den sikre side, så slår emoji puder aldrig fejl. 

Pak dine gaver ind på sjove måder

De populære emojipuder er heldigvis ikke særlig store, så det giver dig en masse muligheder for at pakke dem ind på sjove måder. Dine venner eller familie skal jo helst ikke gætte på forhånd, hvad du har købt til dem. Det skal være en overraskelse til sidste ende, så du kan se deres reaktioner.

Du kan prøve at pakke dine emojipuder ind i en papkasse, som du selvfølgelig pakker ind i gavepapir. Så kan du more dig over, hvordan alle kæmper om at få den største gave. Du kan også prøve at trykke puderne helt sammen og pakke dem ind, så de ligner fodbolde. Det skal nok skabe en del forvirring.

Du kan også vælge at pakke dine poop emoji puder ind, som de er. Der er ikke så mange, der forventer at få en trekantet pude, så det ville de andre ikke kunne gætte.