10 gode ideer til pakkelegsgaver

Pakkelegsgaver

Vi kender nok alle til det, stressen over at slå en sekser, og rive gaverne fra hinanden. Det er en fast tradition hos rigtigt mange danskere, at spille pakkeleg til julefrokoster, juleaften eller i løbet af juledagene. Det er altid meget forskelligt, hvilke gaver som bliver lagt i puljen. Nogle giver super gode gaver, og andre nøjes med at pakke en toiletrulle ind i en stor papkasse. Det kan derfor være super nederen at spille pakkeleg hvis man som den eneste ender op med lortegaven. Det er heller ikke sjovt, hvis man som en af de eneste kommer med gode gaver, og derfor går efter sine egene gaver.

En god ide er derfor, at blive enige om hvor mange penge i ca. skal give for, samt hvor mange gaver i skal medbringe. På den måde kan man være nogenlunde sikret at få noget, der er mere interessant, end f.eks. en appelsin i en papkasse. Vi vil nedenunder give dig 10 ideer til gode pakkelegsgaver, som du ikke kan gå galt i byen med.

Gode pakkelegsgave ideer:

#1. Gavekort til Hungry: Hvis du skal købe pakkelegsgaver til en julefrokost, så er et gavekort til Hungry den ultimative gave. Vi kender alle til at drikke et par glas snaps for mange, som giver en forfærdelig hovedpine dagen efter. Så hvilken gave er bedre, end at få et gavekort til Take Away dagen derpå. Så bliver dagen lige lidt bedre!

#2. Julesanghæfte: De fleste danske familier har som fast tradition, at danse rundt om juletræet d. 24 december. Når der bliver danset, skal der også synges julesange. Dog glemmer mange at få fat på julesangene. Det ender derfor ofte med at folk står med deres telefon og synger derfra. Hvorfor så ikke give et julesanghæfte i pakkelegsgave? Så hjælper du i hvert fald en familie med et stort udvalg af julesange, samt en hyggelig dans om juletræet.

#3. Brætspil: Hvis du skal spille pakkeleg med din familie, så er det en god ide at holde sig lidt tilbage med de frække gaver. Her kunne et brætspil være en god mulighed. Så er der lidt at tage sig til i feriedagene.

Sjove pakkelegsgave ideer:

#1. Ugly-sweater: Det er de seneste år blevet populært, at i iføre sig ’the ugly-sweater’ trøje juleaften. Med denne gave, kan du være sikker på, at få hele bordet til at grine højlydt. Mange ender faktisk med at tage ugly-jule-sweateren på juleaften. Det er derfor en win-win gave. Du bruger altså ikke penge på noget helt ligegyldigt, men noget sjovt, som faktisk højst sandsynligt vil blive brugt en gang om året.

#2. Magisk sne: Vi er nok alle begyndt at miste lidt troen på en hvid jul. Der har i hvert fald ikke været ordentlig hvid jul siden 2010. Derfor har vi fundet en sjov ide til pakkelegsgave. Du kan få magisk sne i et reagensglas. Når det bliver tilsat vand, vokser det til 100 gange dets oprindelige mængde. Så måske du alligevel kan glæde en med en hvid jul?

#3. Hyperlips/Funny lips: Som du sikkert har set på YouTube eller andre sociale medier, er der er hav af videoer omkring hvem der kan drikke eller spise hurtigst med læberne i munden, eller generelt bare hvor sjovt det lyder, når folk snakker med dem i munden. Hyperlips er en gadget som former dine læber på sjove måder, og som giver dig de sjoveste ansigtsudtryk. Denne gadget kan du sammen med dine venner og familie få en masse højlydte grin af.